MENU

Studiekredse, Litteraturgrupper, samtalegrupper og kristendomskursus

Bliv klogere på kristendommen og dyk ned i Bibelen. Flere steder tilbydes studiekredse med forskelligt tema. Nogle steder er der læsekredse. Velkommen på tværs af sognegrænserne!


Litteraturgruppe i Hjallerup 

v.  Ella Simonsen og Anna Storgaard


Litteraturkreds i De4kirker, med litteraturaften 21.10.20 i Kirkeladen, Stenum. Kontakt Lise Lundgreen og hør mere: llun@km.dk eller tlf. 51 44 00 78 eller 98 83 81 03


Studiekreds i Hjallerup

Studiekredsen mødes i Hjallerup Kirkehus.  

Nærmere oplysninger hos tovholderne:

Ella Simonsen, tlf. 25375590, mail: info@nempr.dk

Torben Sanden, tlf. 98281890, mail: torben@sanden.dk

Studiekreds
Torsdag d. 1. oktober 2020, Kl. 19:00 til kl. 21:00
Studiekredsen samles igen d. 1. oktober kl. 19.00 i Hjallerup Kirkehus. Det bliver en aften med fællesskab, gode snakke og et oplæg om 'sangen' med udgangspunkt i bogen Låneord, som er en samtalebog om litteratur, kristendom og menneskeliv.


Samtale-løb og Samtale-café i Jerslev
Èn gang om måneden indbyder Jerslev Kirke til Samtale-løb (i sommerperioden) eller Samtale-café en fredag eftermiddag fra kl. 16.00-17.00

Vær med til at røre benene og de store spørgsmål i livet, når kirken inviterer til samtaleløb.  Alle kan være med og der er ruter både til løbere og gående. Mødested er Jerslev Kirke, hvor dagens emne præsenteres. Det er også her man vender tilbage til efter turen til frugt og vand og afslutning af samtalerne.

I vinterperioden foregår caféen i konfirmandstuen, hvor dagens emne vendes over en øl eller sodavand. 

Se mere her


Læsekreds i Jerslev

Litteraturkredsen er opstået via et samarbejde mellem Jerslev Menighedsråd og Jerslev Samvirke. Formålet er at tilbyde læseglade personer et forum, hvor man på en uformel måde kan mødes og diskutere forfattere, bøger o.lign.

Litteraturkredsen mødes i konfirmandstuen på nærmere aftalte tirsdage. Det er gratis at deltage og sæsonen starter i september og slutter i marts måned.

De bøger, som deltagerne i fællesskab beslutter sig for at læse, bestilles på biblioteket.

Den første mødeaften ser deltagerne en film, hvorefter der uddeles bøger til næste møde. Senere drøftes hvilke bøger, der skal bestilles til næste gang. På den måde har biblioteket tid til at bestille bøger på andre biblioteker som fjernlån, så der er en bog til hver enkelt af litteraturkredsens deltagere.

Fra gang til gang fastsættes mødedatoer samt en frivillig turnusordning vedr. medbragt brød til en kop kaffe eller the, som menighedsrådet betaler.

Alle kan deltage – og vi vil gerne opfordre læselystne til at møde op i konfirmandstuen. Vi har et hyggeligt fællesskab, hvor der absolut er plads til flere, der er enige med os i  at bøgernes verden er bare skøn!

Kontaktperson: Karen Thomsen tlf. nr. 98 83 40 36


 
Ultimate Web A/S