MENU

Studiekredse, Litteraturgrupper, samtalegrupper og kristendomskursus

Bliv klogere på kristendommen og dyk ned i Bibelen. Flere steder tilbydes studiekredse med forskelligt tema. Nogle steder er der læsekredse. Velkommen på tværs af sognegrænserne!


TÆNKEPAUSER

Har du lyst til at deltage i en studiekreds, så se her: Elly Ørnberg arrangerer en månedlig aften for op til 10 deltagere i Dronninglund Sognegård. Emnerne bliver temaerne i Århus Universitets udgivelser »Tænkepauser«. Der er udgivet rigtig mange bøger, som er forholdsvis lette at gå til, og de koster kun 50 kr. pr. stk, som deltagerne betaler selv. De små bøger er tænkt som optakt til overvejelse og debat, hvor deltagerne på skift kommer til orde. De er forfattet af kapaciteter på de respektive områder, så som f.eks FRIHED, SORG, MAGT, KÆRLIGHED, TRO osv. Møderne afholdes i sognegården fra 19.00 til 21.00 med en let servering i pausen á 20 kr. Alle interesserede kan melde sig efter først til mølle princippet. Tilmelding til Elly Ørnberg på tlf. 21 76 16 28 eller elly@oernberg.dk


Litteraturgruppe i Hjallerup 
v.  Ella Simonsen og Anna Storgaard

Læs mere her


Litteraturkreds i De4kirker, med litteraturaften  i Kirkeladen, Stenum. Kontakt Lise Lundgreen og hør mere: llun@km.dk eller tlf. 51 44 00 78 eller 98 83 81 03


Studiekreds i Hjallerup

Studiekredsen mødes i Hjallerup Kirkehus.  

Nærmere oplysninger hos tovholderne:

Ella Simonsen, tlf. 25375590, mail: info@nempr.dk

Torben Sanden, tlf. 98281890, mail: torben@sanden.dk

Studiekreds

Studiekredsen samles  i Hjallerup Kirkehus. Det bliver en aften med fællesskab, gode snakke og et oplæg 


Samtale-løb og Samtale-café i Jerslev
Èn gang om måneden indbyder Jerslev Kirke til Samtale-løb (i sommerperioden) eller Samtale-café en fredag eftermiddag fra kl. 16.00-17.00

Vær med til at røre benene og de store spørgsmål i livet, når kirken inviterer til samtaleløb.  Alle kan være med og der er ruter både til løbere og gående. Mødested er Jerslev Kirke, hvor dagens emne præsenteres. Det er også her man vender tilbage til efter turen til frugt og vand og afslutning af samtalerne.

I vinterperioden foregår caféen i konfirmandstuen, hvor dagens emne vendes over en øl eller sodavand. 

Se mere her


Læsekreds i Jerslev

Litteraturkredsen er opstået via et samarbejde mellem Jerslev Menighedsråd og Jerslev Samvirke. Formålet er at tilbyde læseglade personer et forum, hvor man på en uformel måde kan mødes og diskutere forfattere, bøger o.lign.

Litteraturkredsen mødes i konfirmandstuen på nærmere aftalte tirsdage. Det er gratis at deltage og sæsonen starter i september og slutter i marts måned.

De bøger, som deltagerne i fællesskab beslutter sig for at læse, bestilles på biblioteket.

Den første mødeaften ser deltagerne en film, hvorefter der uddeles bøger til næste møde. Senere drøftes hvilke bøger, der skal bestilles til næste gang. På den måde har biblioteket tid til at bestille bøger på andre biblioteker som fjernlån, så der er en bog til hver enkelt af litteraturkredsens deltagere.

Fra gang til gang fastsættes mødedatoer samt en frivillig turnusordning vedr. medbragt brød til en kop kaffe eller the, som menighedsrådet betaler.

Alle kan deltage – og vi vil gerne opfordre læselystne til at møde op i konfirmandstuen. Vi har et hyggeligt fællesskab, hvor der absolut er plads til flere, der er enige med os i  at bøgernes verden er bare skøn!

Kontaktperson: Karen Thomsen tlf. nr. 98 83 40 36


 
Ultimate Web A/S