MENU

Tid til stilhed

Dorf_vinter_1_(002).jpg
10-01-2022

Savner du tid til stilhed? Savner du stilhed, der bringer ro og åbenhed med sig? 

Så er en vinter-retreatdag i Dorf Kirke måske noget for dig. Dagen afholdes torsdag den 17. februar klokken 9.00 til 16.30. 

Som ordet 'retreat' eller det danske ord 'retræte' siger, så handler dagen om at trække sig tilbage. Ikke for at gå væk, men for at få tid til at komme i ro og åbne sig for det, som ellers kan være svært at finde tid til.

Rent praktisk er dagen bygget således op, at når vi har sunget morgensangen, foregår resten af dagen i stilhed. Der vil være en indledende introduktion til dagens tema og en indføring til det at være i stilhed. Herefter er dagen til rådighed for refleksion, bøn, læsning og evt. en kortere vandring.

Undervejs er der indlagt yderligere to korte samlinger kl. 12 og kl. 16 med sang, læsning og bøn i kirken, og vi spiser frokost sammen. Kaffe og te er sat frem hele dagen. Det kræver ikke særlige forudsætninger at være med – blot at man har lyst.

Tilmelding
Da der er begrænset plads i Dorf Kirke, kræves der tilmelding senest torsdag den 10. februar til sognepræst Rune Thomassen på rlt@km.dk eller 24 87 11 89. Prisen for deltagelse er 100 kroner, som også dækker forplejning.

Adresse: Dorf Kirke, Storskovvej 63, Dorf, 9330 Dronninglund.

Retrætedagen er arrangeret af en visionsgruppe i Brønderslev Provsti, som arbejder med kirkevandringer og retrætedage. Tovholder er sognepræst Rune Thomassen. 

Ultimate Web A/S