MENU

Skal du med på kirkevandring?

kirkevandring.jpg
04-10-2021

En ny arbejdsgruppe i Brønderslev Provsti ønsker at fokusere på, hvordan vandring i en kirkelig ramme kan skabe ro og glæde i et moderne menneskeliv. Derfor har gruppen planlagt kirkevandringer mellem flere af provstiets kirker.

I september blev der vandret mellem Serritslev Kirke og Tolstrup Kirke. Søndag den 10. oktober gælder det en knap 9 km lang rute fra Dronninglund Kirke til Hjallerup Kirke.

Dagen begynder klokken 10 med gudstjeneste i Dronninglund Kirke. Derefter går turen mod Hjallerup Kirke med flere stop undervejs – blandt andet ved Dronninglund Kunstcenter. Klokken 14 er der andagt i Hjallerup Kirke og derefter en kop kaffe i Hjallerup Kirkehus. Klokken 14.45 kører der bus tilbage til Dronninglund Kirke.

Har du spørgsmål til vandringen, er du velkommen til at kontakte sognepræst i Dronninglund Rune Leo Thomassen rlt@km.dk eller sognepræst i Hjallerup Kirke Marie Kirketerp mki@km.dk

Gruppen arbejder på at få flere vandringer i kalenderen og har også retrætedage i tankerne. Kunne du tænke dig at være med i det spændende arbejde? Så kontakt Rune Leo Thomassen, som er arbejdsgruppens tovholder.

Ultimate Web A/S