MENU

Sæt kryds i kalenderen

kirkevandring.jpg
09-12-2021

En visionsgruppe i Brønderslev Provsti ønsker at fokusere på, hvordan vandring i en kirkelig ramme kan skabe ro og glæde i et moderne menneskeliv. Derfor planlægger gruppen kirkevandringer mellem flere af provstiets kirker.

Tidligere i år har der været to offentlige kirkevandringer. I september blev der vandret mellem Serritslev Kirke og Tolstrup Kirke, og i oktober gjaldt det en 9 kilometer lang rute fra Dronninglund Kirke til Hjallerup Kirke.

Første kirkevandring i det nye år bliver den 2. januar
Gruppen er nu klar med to nye kirkevandringer og en retrætedag. Den første vandring bliver søndag den 2. januar 2022, hvor der vandres fra Brønderslev Ny Kirke til Serritslev Kirke.

Dagen begynder med gudstjeneste i Brønderslev Ny Kirke kl. 10.30 ved sognepræst Solveig Jeppesen. Herefter går turen til Serritslev Kirke med korte refleksioner undervejs. Gruppen forventer, at vandrerne er fremme cirka kl. 13.30, hvor de bliver budt indenfor i varmen til en kop kaffe. Dagen rundes af med en kort andagt i Serritslev Kirke cirka kl. 14.

Praktiske oplysninger

Det er gratis at deltage. Husk gode travesko og tøj, der passer til vejret. Husk også en madpakke og drikkelse til gåturen.

Leder af denne tur er Elin Andreasen, hvortil man også kan melde sig til på 22 55 24 60 eller mor_elin@hotmail.com

 

Sæt kryds i kalenderen
Mariæ Bebudelsesdag, søndag den 3. april, arrangerer visionsgruppen kirkevandring fra Asaa Kirke til Dronninglund Kirke. Det præcise tidspunkt kommer senere, men sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Desuden er visionsgruppen i gang med at arrangere den første retrætedag. Den bliver afholdt torsdag den 17. februar. Præcist tidspunkt og sted følger.

Foto: Susanne Kristensen.

Ultimate Web A/S