MENU

Pilgrims- og retrætegruppe indbyder interesserede

pilgrim_vor_frue_kilde_ny_trappe.jpg
24-09-2020

Pilgrimsgruppe indbyder interesserede
Sognepræst Rune Thomassen fra Dronninglund er tovholder på en ny arbejdsgruppe i Kirker på tværs, Folkekirkerne i Brønderslev Provsti. 
Rune har gennem flere år arrangeret pilgrimsvandringer og dagsretræter i Dronninglund og omegn. Mens kirkerne var lukket i foråret, lavede Rune flere vandringer, hvor sognebørnene kunne hente et kort over ruten og oplæg til samtale ved Dronninglund kirke – og så kunne de vandre ruten, når det passede dem. Det var der rigtig mange som gjorde. 
Vandring kombineret med refleksion, læsning af udvalgte tekster og evt. samtaler, er en oplagt måde at flytte gudstjenesten ud i naturen på. Samtidig opdager flere og flere danskere pilgrimsvandring og retræte, som en måde at kombinere bevægelse og en pause i hverdagen på. 
Rune fortæller: ”Vi vil gerne starte en gruppe op i Brønderslev Provsti, med særligt fokus på at arrangere pilgrimsvandringer og små retræter. Tanken er, at vi kan lave nogle spændende arrangementer og dage, når vi forener kræfterne og ideerne”. 
Kirker på tværs, som er Brønderslev Provstis visions- og samarbejdsprojekt, har i forvejen seks grupper, som arbejder med diakoni, kommunikation, kirken på landet og meget andet. 
Kunne du tænke dig at arbejde pilgrimsvandringer og retrætedage? Så er du velkommen til at være med og høre mere ved Opstarts- og informationsaften tirsdag den 27. oktober i Dronninglund Sognegård. Alle interesserede – fra hele kommunen - er velkomne. Tilmelding til Rune Thomassen. 

HENT INDBYDELSE HER

Information:
Hvad: OPSTART AF GRUPPE OM PILGRIMSVANDRINGER OG RETRÆTEDAGE
 Tid: 27. oktober 2020 kl. 19:00
Sted: Dronninglund Sognegård, Rævdalsvej, Dronninglund
Tilmelding og information: Til sognepræst Rune Thomassen, tlf. 24 87 11 89 eller mail: rlt@km.dk 
Se mere her: www.broenderslevprovsti.dk 
 

Ultimate Web A/S