MENU

Pause fra isolationen: Åbent i kirker og skumringsmusik

allehelgen_1.jpg
21-01-2021

Udsigten fra det hjemlige stue eller kontorvindue kan blive temmelig ensformig lige nu. Alle er vi rigtig meget hjemme og tingene går sin stille gang. 

Flere kirker tilbyder en pause, et ophold og en anden udsigt, hvor der er tid til fordybelse og ro i det smukke kirkerum. Velkommen til timeout på traveturen, på vej fra job eller inden indkøbsturen! 

Brønderslev Kirke holder åbent to timer mandag formiddag kl. 8.30 - 10.30 og to timer torsdag eftermiddag kl. 15.30 - 17.30. Her vil der være stille musik, mulighed for at tænde et lys og sidde en stund med dine egne tanker og dine egne bønner. Der må naturligvis kun være 5 personer i kirkerummet ad gangen, der skal bæres mundbind og holdes afstand.

Kirke- og kulturmedarbejder Inge Bech Hansen vil være til stede og guide. Det er muligt at have en kort samtale, eller træffe aftale om en samtale på et andet tidspunkt. 

Hellevad Kirke, Klokkerholm er åben for besøgende i dagtimerne mellem klokken 8 og 15. Du kan komme og tænde et lys, tag en glædes- og/eller bekymringssten, trække et inspirationskort eller blot tage fem minutter i stilhed og samle tankerne.Om du kommer i arbejdstøj, fra en løbetur eller har besøgt et gravsted spiller ingen rolle. Kom som du er. 

Skumringsmusik i februar: Fire gange i februar kan du få en halv times timeout i Hellevad Kirke, med rolig musik, refleksion mm. Se mere her

Hjallerup Kirke er åben i dagtimerne. Man er velkommen til at sætte at sætte sig, bruge håbstræet og tænde lys.

Dronninglund Kirke er også åben i dagtimerne. Nyd den smukke gamle klosterkirke, gå på opdagelse i kalkmalerierne og tænd et lys i lysgloben. En udflugt værd og et glimrende pausested! 

Gudstjenester
Lige nu er gudstjenesterne i alle kirker korte, kun en halv time. Har du ikke mod på at deltage fysisk, er der mulighed for at deltage i gudstjeneste via Facebook. Klik her på enten Dronninglund Kirke eller Jerslev Kirke

Ultimate Web A/S