MENU

Else Hansen blev hædret med Frivilligpris

NYelse.jpg
04-11-2021

Hvert år uddeler Frivilligrådet i Brønderslev Kommune en pris til en frivillig, der har gjort en særlig indsats. På grund af covid-19 var det ikke muligt at uddele prisen sidste år, og derfor blev Frivilligprisen i år uddelt for både 2020 og 2021. Frivilligprisen for 2021 gik til Knud Jørgensen, som er formand for Røde Kors i Brønderslev.

Frivilligprisen 2020 gik til Else Hansen for den store indsats, hun yder i kirken. I indstillingen stod der blandt andet, at Else yder en formidabel uegennyttig indsats for personer, der har brug for hjælp.

Else er primus motor for provstiets juleaftensfest

Else har tidligere været formand for Brønderslev Menighedsråd. Nu er hun formand for Brønderslev Provstis diakoniudvalg. Her er hun blandt andet primus motor for at arrangere juleaften den 24. december i Brønderslev Sognegård for alle, som mangler et godt sted at holde en hyggelig juleaften. Else sørger hvert år for at finde både værtspar og frivillige, og hun sørger også omhyggeligt for, at alle børn får individuelle gaver, der passer til deres alder.

Diakoniudvalget arrangerer desuden hvert år, at lavindkomstfamilier kan komme på en uges sommerferie med alt betalt. I år blev der derudover uddelt 151 fribilletter til Fårup Sommerland inkl. et måltid mad til ressourcesvage børnefamilier.

Else er også leder af sorggruppen

Else er ligeledes leder af sorggruppen i Brønderslev by, der er en af de sorggrupper, som kirkerne i Brønderslev Provsti er gået sammen om at tilbyde. Her sørger Else for, at alle føler sig set og velkomne, og hun giver sig tid til at lytte både til børn og voksne.

Frivilligprisen blev uddelt ved et arrangement i Brønderslev Hallen, hvor omkring 100 frivillige var mødt op. Med prisen følger et beløb på 5000 kr., som er øremærket til det friviilige arbejde. Efterfølgende blev Else Hansen hædret efter en gudstjeneste i Brønderslev Kirke, hvor hun modtog en flot buket blomster.

Ultimate Web A/S