MENU

Brønderslev Provsti inviterer til julefest

juleaften2.jpg
05-11-2021

Juleaften bliver der feststemning i Brønderslev Sognegård i Bredgade. Kirkerne i Brønderslev Provsti indbyder nemlig endnu engang til juleaftensfest for alle interesserede. Sognepræst Solveig Jeppesen og hendes familie er værter ved festen. Sammen med et hold af frivillige vil familien sørge for en hyggelig og helt klassisk juleaften. Der vil både være traditionel dansk julemad, juletræ, julegaver, julesange og -salmer.

 

Aftenens program

Der er mulighed for at deltage i julegudstjeneste i Brønderslev Kirke kl. 15.30, hvor sognepræst Kristian Brogaard prædiker. Herefter er der kaffe og juleknas i sognegårdens café. Der er julemiddag og juleaftenshygge fra kl. 17.30, og aftenen slutter kl. ca. 21.00. Hvis man har brug for det, vil der blive sørget for gratis hjemtransport.

 

Juleaftensfesten koster 150 kroner for voksne og er gratis for børn. Man skal melde sig til ved Kirkekontoret i Brønderslev tlf. 9882 0713 senest onsdag den 15. december. Man betaler ved tilmeldingen, og her kan man også bestille hjemtransport.

 

Juleaftensfesten arrangeres af Brønderslev Provstis diakonigruppe og Menighedsplejen ved Brønderslev Kirke, og Else Hansen er tovholder.

 

Ultimate Web A/S