MENU

Julehjælp  

Du har mulighed for at søge støtte til at holde en god juleaften sammen med familien. I mange sogne kan man søge om julehjælp og få en julekurv eller gavekort.
Bemærk, at man kun kan søge julehjælp i det sogn, hvor man bor!

DU kan også støtte julehjælpen med kontante bidrag til din lokale julehjælp! 

Bemærk også tilbuddet om juleaftens-fest i Brønderslev. Se mere her


Flere sogne i Brønderslev Kommune er med i den fælles julekurvs-ordning, som administreres af kommunen. Ansøgning hos Lone Søndergaard på kommunens Borgerservice, tlf. 9945 5201. 

Det drejer sig om Hjallerup, Hellevad-Ørum, De4kirker (Tolstrup-Stenum-Thise-Ø.Hjermitslev), Dronninglund og Voer


Asaa-Melholt: Ansøgning om julehjælp: Kontakt sognepræst Jeanette Geller. Tlf. 24 40 15 08 mail: jege@km.dk 


Jerslev-Hellum-Mylund: Det er som altid muligt at sende en ansøgning til sognepræsten om en julekurv med mad og slik. Det er ikke nødvendigt at vedlægge årsopgørelser, indkomstoplysninger eller andet. Send ansøgningen til Ann Sofi Lægsgaard Andersen, Borgergade 34, 9740 Jerslev eller asla@km.dk. Se mere her

Har du lyst til at støtte julehjælpen? Alt hvad der lægges i indsamlingsbøsserne i kirkerne i december går til julekurvene. Det er desuden muligt at overføre på MobilePay til 30457132. 

Desuden bliver der en julegaveuddeling (dato følger) Her indsamles legetøj, elektronik, personlig pleje, så dem der kommer kan få nogle gode julegaver med hjem.
Derudover er der mulighed for at ansøge kirken om en julekurv med mad og slik. Her lægger Højvang juletræer et gavekort på et juletræ i kurven, og Hybengaarden sponsorerer kirsebærsauce. 


AgerstedAgersted Sogns julehjælp har til formål at hjælpe familier i sognet med økonomiske trængsler til at få en god jul.
Hjælpen består konkret i at der laves en købmandskurv med nogle af de varer som hører julen til.
Desuden gives der gavekort til julegaver til hjemmeboende børn under 18 år.
Det er muligt at søge julehjælp ved at henvende sig direkte til sognepræst Kathrine Buus på kbch@km.dk eller tlf. 98867014 senest d. 19/12 kl. 12.00. Se mere her


Hellevad-Ørum (Klokkerholm): Julehjælp søges via kommunen. Menighedsrådet bidrager økonomisk og har en aftale med Meny i Klokkerholm, som pakker julekurvene. De indstillede familier kan så hente deres julekurv i Meny. 
Læs mere her

Dronninglund-Dorf: Dronninglund Sogns menighedspleje har et beløb til uddeling.  
Hvem kan søge? Enlige forsørgere og økonomisk trængte familier, der er bosiddende i Dronninglund og Dorf sogne.
Julehjælpen består af en kurv med madvarer til juledagene + en check med et mindre beløb til gave til hvert barn i familien.
Ansøgningsskema:
1) Du kan få skema og hjælp til udfyldelse hos din sagsbehandler, som så videresender. Eller 
2) Skemaet kan afhentes på kirkekontoret, hvor man også kan få hjælp til at udfylde skemaet.
3) Eller du kan hente ansøgningsskemaet på kirkens hjemmeside: www.dronninglundkirke.dk Afleveres på/sendes til: Kirkekontoret, Slotsgade 8D, 9330 Dronninglund. 
Kirkekontoret kan kontaktes på 98844243. Åbningstider: Mandag-onsdag 10-14, torsdag 14-17.
Ansøgningsfrist: Ca. 1/12. Se hjemmesiden.
Vi arbejder sammen med kommunen, der hjælper os med at vurdere, hvem der har mest brug for hjælpen.                                                          Venlig hilsen Dronninglund Sogns Menighedspleje
 


Brønderslev: Uddeling af julekurve

Menighedsplejen ved Brønderslev menighedsråd uddeler hvert år julekurve til familier med behov for hjælp til at kunne holde en god juleaften.

Der skal ansøges på skema, som kan hentes på kirkekontoret eller printes fra hjemmesiden Se mere her.
Skemaet afleveres senest d. 4/12 på kirkekontoret, eller i kirkens postkasse (ved fortovet ved indgangen til sognegården) Kurvene skal afhentes i Sognegården, formentlig d. 22/12 
Ansøgningsfrist: 4. december på Brønderslev Kirkekontor

Bemærk også at der uddeles overskudsmad fra Føtex den 23. december: Følg med på hjemmesiden her

Desuden er alle indbudt til juleaftensfest i sognegården den 24.12. kl. 17.30. Se mere her

 


 

Ultimate Web A/S