MENU

Juleaften er alle fra hele Brønderslev Kommune og omegn indbudt til julefest i Brønderslev - både børn og voksne!

Der er juleaftensgudstjeneste kl. 15.30 og derefter julefest i menighedslokalerne på Håndværkervej 4. 


JULEN ER REDDET I BRØNDERSLEV

Bliver det mon jul i år, når Brønderslev kirke og sognegård er under ombygning? Og ja, det gør det!

Igen i år indbyder Brønderslev Kirke og Brønderslev Provsti alle interesserede til juleaften med julemad, juletræ, salmer osv. 
Denne gang holdes festen i kirkens midlertidige lokaler på Håndværkervej 4.

Alle – fra hele Brønderslev kommune og omegn, er velkomne til at fejre en hyggelig og klassisk juleaften i lokalerne på Håndværkervej. Alle børn og voksne, unge og ældre er velkomne og håbet er, at dette kan være et tilbud, som mange har lyst til at benytte sig af. I stedet for at rejse væk, sidde få eller alene, eller tage til den anden ende af landet, kan man tage til Brønderslev og fejre jul.

Else Hansen fra arrangementsgruppen glæder sig over, at mange frivillige har meldt sig til at hjælpe og de sørger for at pynte op, dække julebordet og servere den gode julemad

Julegudstjeneste på Skolegades Skole
Arrangementet begynder med mulighed for julegudstjeneste kl. 15.30, som på grund af ombygningen af Brønderslev Kirke, i år bliver holdt i hallen på Skolegades Skole (lige ved siden af Brønderslev Kirke).

Fra kl. 16.00 serveres kaffe og juleknas i de julepyntede lokaler på Håndværkervej.

Kl. 17.30 serveres julemiddagen og bagefter tændes lysene på juletræet og den traditionelle juleaften fortsætter med julesalmer, læsning af juleevangeliet, julegaver – og mon ikke også der bliver en god julehistorie også?

Man skal selv finde ud af at komme hen til Skolegades Skole til julegudstjenesten og derefter ud til Håndværkervej.
Men hvis man ønsker hjælp til transporten fra skolen og til Håndværkervej, kan kirkekontoret være behjælpelige med en løsning. Juleaftensfesten slutter kl. 21.00 og der bliver sørget for gratis hjemtransport hvis det ønskes.

Indbydelse og detaljeret program  kan hentes her, fås i kirkerne og hos præsterne i hele Brønderslev kommune og ved henvendelse til Brønderslev kirke.


JULEHJÆLP: Mange sogne i Brønderslev Kommune uddeler også julehjælp til økonomisk trængte familier. Læs mere her


Værd at vide: 

Tid: 24. december 2018 kl. 15.30-21.00

Juleaftensgudstjeneste kl. 15.30 i hallen på Skolegades Skole.  
Fra kl. 16.00 Kaffe og juleknas på Håndværkervej 4.  
Julemiddag kl. 17.30

Afslutning kl. 21.00

Pris: Børn gratis, voksne 125 kr.

Tilmelding, betaling og bestilling af hhv. transport fra Skolen til Håndværkervej og evt. hjemtransport skal ske til Kirkekontoret i Brønderslev, Håndværkervej 4, tlf. 9882 0713 senest mandag den 17. december.

Se mere i vedhæftede indbydelse!

Ultimate Web A/S