MENU

Hvert år er alle fra hele Brønderslev Kommune indbudt til julefest i Brønderslev - både børn og voksne! 

Den 24. december bliver der duft af julemad i Brønderslev Sognegård i Bredgade. Kirkerne i Brønderslev Provsti indbyder nemlig som sædvanlig til juleaftensfest for alle interesserede. Sognepræst Solveig Jeppesen og hendes familie er værter ved festen. Sammen med et hold af frivillige sørger de for en hyggelig og helt klassisk juleaften. Der vil derfor både være traditionel dansk julemad, juletræ, julegaver, julesange og -salmer.

Aftenens program

Man kan deltage i julegudstjeneste i Brønderslev Kirke kl. 15.00 v/ sognepræst Solveig Jeppesen. Herefter er der kaffe og juleknas i sognegårdens café. Der er julemiddag og juleaftenshygge fra kl. 17.30, og aftenen slutter kl. ca. 21.00. Hvis man har brug for det, vil der blive sørget for gratis hjemtransport.

Juleaftensfesten koster 150 kroner for voksne og er gratis for børn. Man tilmelder sig ved Kirkekontoret i Brønderslev tlf. 9882 0713 senest onsdag den 14. december, og her kan man også bestille hjemtransport. Man betaler ved tilmeldingen.

Juleaftensfesten arrangeres af Brønderslev Provstis diakonigruppe og Menighedsplejen ved Brønderslev Kirke, og Else Hansen er tovholder.

 


 


JULEHJÆLP: Mange sogne i Brønderslev Kommune uddeler også julehjælp til økonomisk trængte familier. Læs mere her


 

Ultimate Web A/S