MENU

Familien i naturen

Når foråret kigger frem i marts, og det kribler i hele kroppen for at tage familien med ud i naturen, så kom og være med til det nye tiltag: FAMILIEN I NATUREN, som arrangeres af Dronninglund FDF og Dronninglund Kirke i fællesskab.

Vi skal gå på opdagelse i naturen, undersøge mærkelige insekter, bygge huler, lave mad over bål, på strandtur og skovtur, bage pandekager, høre bibelhistorier, synge, lege og have det rart sammen med andre familier.

Programmet er tilrettelagt, så det passer for børnefamilier med børn i alderen 3 til 5 år, men hele familien er velkommen – både ældre og yngre søskende og bedsteforældre. Målet er at komme ud i naturen og få gode oplevelser sammen med andre familier.

Sted: FDF-huset, Lundagervej 48, Dronninglund (de første to gange – sted vil stå i det kommende program)

Tid: Den sidste lørdag i hver måned undtagen juni, juli og december

Pris: Da vi spiser sammen hver gang, vil der være en pris på 15 kr. pr. voksen og 5. kr. pr. barn under 12 år. Betaling sker på dagen

Tilmelding: Tilmeld antal personer til Kirke- og Kulturmedarbejder Ann Bidstrup Lebech på E-mail: anel@km.dk senest 3 dage inden hvert arrangement af hensyn til indkøb. Glemte du at tilmelde jer, så giv besked hurtigst muligt eller mød op på dagen, og så finder vi ud af det der.

Spørgsmål: Kontakt FDF-kredsleder Jakob Krebs på E-mail: jkc@fdf.dk, mobil: 2537 6859, eller Kirke- og kulturmedarbejder Ann Bidstrup Lebech på E-mail: anel@km.dk, mobil: 5152 0290

https://www.dronninglundkirke.dk/aktiviteter/familien-i-naturen/

Ultimate Web A/S