MENU

Vinter-retrætedag

Savner du tid til stilhed? Savner du stilhed, der bringer ro og åbenhed med sig? 

Så er en vinter-retreatdag i Dorf Kirke måske noget for dig. Dagen afholdes torsdag den 17. februar klokken 9.00 til 16.30. 

Som ordet 'retreat' eller det danske ord 'retræte' siger, så handler dagen om at trække sig tilbage. Ikke for at gå væk, men får at få tid til at komme i ro og åbne sig for det, som ellers kan være svært at finde tid til.

Rent praktisk er dagen bygget således op, at når vi har sunget morgensangen, foregår resten af dagen i stilhed. Der vil være en indledende introduktion til dagens tema og en indføring til det at være i stilhed. Herefter er dagen til rådighed for refleksion, bøn, læsning og evt. en kortere vandring.

Undervejs er der indlagt yderligere to korte samlinger kl. 12 og kl. 16 med sang, læsning og bøn i kirken, og vi spiser frokost sammen. Kaffe og the er sat frem hele dagen.

Det kræver ikke særlige forudsætninger for at være med – blot at man har lyst.

Da der er begrænset plads i Dorf Kirke, kræves der tilmelding senest torsdag den 10. februar til sognepræst Rune Thomassen på rlt@km.dk eller 24 87 11 89. Prisen for deltagelse er kr. 100, som også dækker forplejning.

Ultimate Web A/S