MENU

Skærtorsdag med lammesteg og hammondorgel

Skærtorsdag Torsdag d. 9. april kl. 17.00 i Voer kirke med fællesspisning og god musik

Efter gudstjenesten er der gratis fællesspisning med lammesteg, men det vil være muligt at bestille en alternativ menu, hvis man ikke spiser lam. Hvis man ønsker at spise med er TILMELDING nødvendigt: skriv jer på listen i kirkens våbenhus eller hos Min Købmand i Flauenskjold mellem d. 22. marts og d. 5. april, efter først til mølleprincippet. Ønsker I at deltage i gudstjenesten, men ikke middagen er tillmelding ikke nødvendig.

Man vil skærtorsdag opleve en aften hvor kirkerummet bliver fyldt med fantastiske stemninger skabt af Uffe Steens flotte tone og virtuose guitarspil, Hammondorglets mange facetter leveret af en af Danmarks markante hammondorganister, Niels Ole Sørensen, blandet med smagfuldt trommespil fra en af Danmarks absolut bedste groovemaster, Esben Bach. Programmet vil koncentrere sig om velkendte salmemelodier, men i en helt anderledes indpakning end den sædvanlige ’søndag formiddag-version’. 
Uffe Steen, guitar Uffe er en fænomenal guitarist, hvis virtuose og personlige spil, den ganske guitarverden (og vi andre) lægger os fladt ned 
i næsegrus beundring for. Kendt i det ganske land (og udland) og har spillet med alle de største navne både nationalt og internationalt.
Niels Ole Sørensen, hammondorgel Årets Nordjyske Jazznavn 2009. En af de mest markante hammondorganister i Danmark. Udover at være hammondorganist, er han også formand for den kendte jazzfestival, Tversted Jazzy Days og til daglig organist i Bangsbostrand kirke. Modtog ”P8 Jazz Prisen” 2015.
Esben Bach, trommer Fantastisk groovemaster. Super swingende trommeslager, både med stikker men også med whiskers. Har spillet masser af jobs med bl.a. DK´s kendte hammondorganist, Kjeld Lauritsen.
 

Ultimate Web A/S