MENU

Juleaften for alle

Hold juleaften i Brønderslev Kirke og sognegård!

Juleaften er for alle: børn og voksne, unge og ældre og håbet er, at dette kan være et tilbud, som mange har lyst til at benytte sig af. I stedet for at rejse væk, sidde få eller alene, eller tage til den anden ende af landet, kan man og fejre jul i Brønderslev. Alle – fra hele Brønderslev kommune og omegn, er velkomne til at fejre en hyggelig og klassisk juleaften i sognegården. 

Julegudstjeneste i den nyrenoverede kirke og kaffehygge i Café Møllehave
Julefesten begynder med mulighed for julegudstjeneste i Brønderslev kirke kl. 15.30 v. Kst. sognepræst Jens Dammeyer. Efter gudstjenesten er der kaffe (fra kl. 16.00) og juleknas før julemiddagen serveres kl. 17.30. 
Når maden er spist, tændes lysene på juletræet og den traditionelle juleaften fortsætter med julesalmer, læsning af juleevangeliet, julegaver – og mon ikke også præsten tager en god julehistorie med?
Arrangementet slutter kl. 21.00 og der bliver sørget for gratis hjemtransport hvis det ønskes. Man skal selv finde ud af at komme hen til kirken og er det et problem, kan kirkekontoret være behjælpelige med en løsning. 
Indbydelse og detaljeret program fås i kirkerne og hos præsterne i hele Brønderslev kommune og ved henvendelse til Brønderslev kirke.

Information: 

Tid: 24. december 2019. 
Juleaftensgudstjeneste kl.15.30. Julemiddag kl. 17.30
Afslutning kl. 21.00
Pris: Børn gratis, voksne 125 kr. 
Tilmelding, betaling og bestilling af hjemtransport skal ske til Kirkekontoret i Brønderslev tlf. 9882 0713 senest fredag 13. december. 

Ultimate Web A/S