MENU

Diako-hvad?!

Diakoni_aarsskrift_2017-(1).JPG
25-01-2018

Diakonien vokser i Brønderslev Provsti. 
Flere og flere tiltag og tilbud om omsorg og fællesskab ser dagens lys hos kirkerne - og mange mennesker  nyder godt af julehjælp, sorggrupper, følgeskab til kirken, familiefællesskab og meget mere. Læs nyhedsbrevet ved at klikke på billedet nedenfor!

Fra forordet i nyhedsbrevet: Diakoni betyder ”tjeneste” og beskrives ofte som kirkens sociale arbejde. Nogle gange bliver jeg spurgt, om kirken ikke bare burde overlade den slags til kommunen  og så koncentrere sig om kerneopgaven, nemlig at forkynde evangeliet. Men at tale med mennesker i sorg, holde fællesspisning eller sørge for julehjælp er også forkyndelse. Det er praktisk forkyndelse, der har sit udgangspunkt i evangeliet og sin inspiration i Jesu møde med de fattige, de syge, de udstødte. Og det møde kan ikke erstattes. 
Derfor er det en stor glæde at kunne skrive dette nyhedsbrev om alle de spændende diakonale tiltag, der er i Brønderslev Provsti. Det kan kun lade sig gøre, fordi diakonien bliver prioriteret og fordi så mange dygtige og engagerede frivillige vil bruge deres tid og kræfter på at møde andre mennesker, der hvor de er og med det, de har brug for. Hvis man selv får lyst til at være med, skal man ikke tøve med at tage kontakt og høre nærmere. 
Emma Katrine Lyng Svensson Diakonikoordinator ved Brønderslev Provsti Tlf.: 50572099 Mail: eklsvensson@gmail.com 

Klik på billedet og bliv glad! 

Ultimate Web A/S