MENU

Julehjælp og juleaftensfest

 


ALLE ER VELKOMNE TIL AT FEJRE JULEAFTEN I BRØNDERSLEV SOGNEGÅRD. KLIK på billedet ovenfor og læs mere


Du har mulighed for at søge støtte til at holde en god juleaften sammen med familien. I mange sogne kan man søge om julehjælp og få en julekurv eller gavekort.
Bemærk, at man kun kan søge julehjælp i det sogn, hvor man bor!

DU kan også støtte julehjælpen med kontante bidrag til din lokale julehjælp! 


Flere sogne i Brønderslev Kommune er med i den fælles julekurvs-ordning, som administreres af kommunen. Ansøgningsfrit mandag 27. november hos Lone Søndergaard på kommunens Borgerservice, tlf. 9945 5201. 

Det drejer sig om Hjallerup, Hellevad-Ørum, De4kirker (Tolstrup-Stenum-Thise-Ø.Hjermitslev), Dronninglund og Voer


Asaa-Melholt: Ansøgning om julehjælp: Kontakt sognepræst Jeanette Geller, mail: jege@km.dk eller telefon 98851018


Jerslev-Hellum-Mylund: Det er som altid muligt at sende en ansøgning til sognepræsten om en julekurv med mad og slik. Det er ikke nødvendigt at vedlægge årsopgørelser, indkomstoplysninger eller andet. Send ansøgningen til Ann Sofi Lægsgaard Andersen, Borgergade 34, 9740 Jerslev eller asla@km.dk

Har du lyst til at støtte julehjælpen? Alt hvad der lægges i indsamlingsbøsserne i kirkerne i december går til julekurvene. Det er desuden muligt at overføre på MobilePay til 30457132. Kontakt Tenna på 60195980, hvis du har legetøj, film, spil, makeup-produkter eller andet der kan skabe glæde i børnefamilier, som du gerne vil give videre. Se mere her


AgerstedAgersted Sogns julehjælp har til formål at hjælpe familier i sognet med økonomiske trængsler til at få en god jul.
Hjælpen består konkret i at der laves en købmandskurv med nogle af de varer som hører julen til.
Desuden gives der gavekort til julegaver til hjemmeboende børn under 18 år.
Det er muligt at søge julehjælp ved at henvende sig direkte til sognepræst Kathrine Buus på kbch@km.dk eller tlf. 98867014 senest d. 19/12 kl. 12.00. 


Hellevad-Ørum (Klokkerholm): Julehjælp søges via kommunen. Menighedsrådet bidrager økonomisk og har en aftale med Meny i Klokkerholm, som pakker julekurvene. De indstillede familier kan så hente deres julekurv i Meny. 
Læs mere her


Dronninglund-Dorf: Dronninglund Sogns menighedspleje har et beløb til uddeling.  
Hvem kan søge? - Enlige forsørgere og økonomisk trængte familier, der er bosiddende i Dronninglund og Dorf sogne.

Hvad består hjælpen af? - En kurv med madvarer til juledagene + en gavecheck med et mindre beløb til hvert barn i familien.

Ansøgningsskema:
Du kan få skema og hjælp til udfyldelse hos din sagsbehandler, eller skemaet kan afhentes på kirkekontoret, hvor man også kan få hjælp til at udfylde ske-maet.
Eller du kan hente ansøgningsskemaet på kirkens hjemmeside: www.dronninglundkirke.dk

Ansøgningsfrist: (absolut sidste frist) er mandag d. 4/12 2017

Afleveres på/sendes til: Kirkekontoret, Slotsgade 8D, 9330 Dronninglund. 
Kirkekontoret kan kontaktes på 98844243.Åbningstider: Mandag-onsdag 10-14, torsdag 14-17.

Vi arbejder sammen med kommunen, der hjælper os med at vurdere, hvem der har mest brug for hjælpen. Venlig hilsen Dronninglund Sogns Menighedspleje


Brønderslev: Uddeling af julekurve

Menighedsplejen ved Brønderslev menighedsråd uddeler hvert år julekurve til familier med behov for hjælp til at kunne holde en god juleaften.

Der skal søges på ansøgningsskema senest 1. december. Julekurvene bliver bragt ud til de udvalgte familier et par dage før jul. Se mere her
Ansøgningsfrist: 1. december på Brønderslev Kirkekontor


 

Ultimate Web A/S